top of page

Om

 

Skrivande

Vad jag minns har skrivandet funnits i mig sedan 12-årsåldern. Hittills var jag som mest produktiv medan mina fyra barn var små, då jag skrev, och gav ut, tre böcker. Det är och känns väldigt längesedan. Nu tar jag bladet från munnen och idag börjar jag skriva på denna blogg; A Place of Safety, Apos, som även mitt lilla förlag heter.

 

Hästar och metoder

En stor anledning till att jag har haft ett långt uppehåll i skrivandet är nog att jag har (för) många passioner. Hästar är som en del av mig, och hästar tar mycket tid. De lär mig så mycket och för ihop mig med fantastiska människor, som lär mig ännu mer. Om livet. Om mig själv. Tack vare hästarna har jag bl a kommit i kontakt med True Connection och Healing of the Heart, metoder som har förvandlat mig och mitt liv.

 

Hälsa, Maths död, mer hälsa

När jag var i 18-årsåldern funderade jag på att studera till naturläkare. Det blev inte så, men intresset för naturen och hälsa har jag alltid burit med mig. När mitt första barn Linda var bebis 1980 skrev de i marginalen på hennes BVC journal "Mamman miljöaktivist". De tyckte tydligen att det var udda att jag gav mitt barn  hemmagjort biodynamiskt potatismos istället för köpt barnmat på burk. När min man Maths fick cancer 2012 lade jag allt annat åt sidan för att hjälpa honom att bli frisk. Jag sökte över hela världen för att hitta framgångsrika naturliga behandlingsmetoder och jag fann dom. Men tyvärr upptäcktes cancer på fler ställen i hans kropp. Det var för sent och han dog i december 2013. Det var ett hårt slag för mig och mina barn, men min tro på kostens betydelse för vår hälsa och naturliga botemedel höll i sig och blev snarare starkare. Skapelsen är fantastisk och jag vill lära mig mer.

Tro

Man kan inte annat än bli hänförd och det leder mig till att berätta om mitt livs största passion, vilken är Skaparen själv. Jag har den stora förmånen att fått lära känna Honom och hans Son personligen. Detta är Evigt liv och en ära bortom ord. Jag bär på en visshet, ett orubbligt Hopp att denna jord kommer att återupprättas  till det Eden, den var från början. Ett fascinerande mysterium att upptäcka dagligen. Min största glädje.

 

Barn och barnbarn och ny

Andra glädjeämnen i mitt liv är mina fyra underbara barn, tre döttrar och en son. Så fina och speciella, var och en rikt utrustade med vackra personligheter. Gåvor till mänskligheten, som jag har fått förtroendet att lotsa in i det här märkliga, som kallas livet. Sedan tre år har jag även ett litet barnbarn, starka finaste Greta som mirakulöst nog lever ett nästan vanligt liv trots att hon föddes i v 25.

Genom min nya kärlek och livskamrat Rikard har jag blivit berikad med ytterligare 4 vuxna bonusbarn och 6 bonusbarnbarn.

Skrivande

Att Rikard och jag fann varandra, i våra respektive svåra situationer, ser jag som ytterligare ett underverk. Liksom hur vi fördes till våra böners nya gemensamma drömgård.

I menyn överst känner du igen ämnen, som jag redan kortfattat har beskrivit här, samt några till. Under FAQ på sidan OM hittar du mer info om mig.

Det som känns viktigt för mig just nu är att förmedla mina tankar om den tid och den värld vi lever i. Det finns ju tyvärr allt färre grävande journalister därute, av någon anledning, och de sociala medierna kallar allt oftare framgrävd sanning för missinformation. Många skulle nog stämpla mig som en konspirationsteoretiker, men jag har större ambitioner än så. Jag vill föra fram i ljuset teorin om den stora konspirationen mot mänskligheten. Tänker att jag presenterar det i två nivåer; en lättsammare, personlig och ibland konstnärlig nivå, samt en djupare mer grävande (jag skrev inte krävande!) nivå för dom som är redo. Här kanske vi får hålla på utan "faktagranskning" ett tag i alla fall. Vi kör APOS så länge det går. Tack för att ni har överseende med att sidan byggs upp under gång. Jag fyller på allteftersom.

Återigen välkommen och känn dig hemma som hemma på A Place Of Safety!

bottom of page